Kvällens skiss #29 – Blomstertrappan

Kvällens skiss #29 – Blomstertrappan

Ikväll blev jag klar med en större skiss som jag filat på i några dagar. Det höll på att sluta illa för jag har en sån där dag då jag förlagt mina glasögon ungefär fem miljarder gånger och utan dem ser jag inte ett smack på nära håll. Lägg där till att jag är så senil att jag knappt vet vad jag gjorde för fem minuter sedan så det var inte helt enkelt att back-tracea för att hitta dem.

Skissen är mitt uttryck av längtan till värme och blommor.
Till min glädje såg jag att min semester i sommar blivit godkänd så jag kommer ha fem härliga veckor i stugan, med blommor, blader och en galen katt som jagar allt som rör sig.
Jag har inte riktigt vant mig vid att ha en arbetsgivare som ger extra semester till oss över 40 bast och att ta ut 5 veckor på raken har jag inte kunnat göra på tidigare jobb. Därtill tog jag ut en vecka nu efter påsk och en vecka vid jul/nyår. Jag kommer ändå har tillräckligt med semester kvar att ta ut mellan jul och nyår i år. Lyxigt värre!

Jag använde Touch alcohol markers och fineliners.

Jag vill hoppa tillbaka till att jobba med illustrationer till barnboken så det blir nog det jag gör den närmaste tiden.

No responses yet

Lämna ett svar