Kvällens skiss #28 – Under the sea

Kvällens skiss #28 – Under the sea

Det har varit lite stiltje på teckningsfronten de senaste veckorna därför att jag lagt nästan all energi på trädgården som fått en hel del omvårdnad. Jag skriver om det i min trädgårdsblogg, Sommarrummet.
Det lilla tecknande jag hunnit med är faktiskt ett bidrag i en teckningstävling där man bara fick använda en utvald uppsättning pennor. Det var pennor som jag normalt sett aldrig skulle kombinera men jag gillar utmaningar så jag antog den givetvis.


Det kluriga var att komma på ett motiv som skulle funka med färgerna och jag klurade i flera dagar på det.
Här är resultatet:

Mitt bidrag, storlek: A4

Så nu är det bara och vänta och se om jag vinner nåt pris. Mest intressant skulle vara att höra vad juryn säger om skissen och hur jag använt pennorna.

No responses yet

Lämna ett svar