Kvällens skiss # 27: Nittisjuan (samt frustration över Wordpress themes)

Kvällens skiss # 27: Nittisjuan (samt frustration över WordPress themes)

Jag har massor med teckningar på G, eftersom jag är inne i en period då jag tydligen påbörjar en massa saker (har för många idéer) så att ingenting blir färdigt. Samtidigt som det är dystert att se ett dussin oavslutade projekt ligga på skrivbordet så får jag inspiration av att se dem och när jag blir ivrig har jag svårt att prioritera.
Den här lilla skissen gjorde jag för att testa några nya nyanser av alkholmarkers som jag fick hem för nån vecka sen.

Jag har börjat inse att jag inte hade behövt köpa så många nyanser om jag hade tagit mig tid att lära mig lavera med pennorna, vilket är lite av syftet med dem. Sent skall syndaren vakna!
I övrigt håller jag på med flera projekt både inom akrylmålning, tusch och digitalt och det som är gemensamt för dem är att de alla är idéer till min barnbok.

Att använda CMS

Som jag kanske nämnt så är jag systemutvecklare och det är få saker som gör mig så irriterad som när leverantören av ett Content Management System Theme inte informerar om vad nya uppdateringar för med sig. Således såg sajten ut som schaisse och stylingen försvann, fram tills jag upptäckte det idag. Nu har jag i affekt hårdkodat en massa grejer för att få tillbaka den ursprungliga looken men jag måste nog fundera på att slopa teman helt och skapa mitt eget. Jag har gjort det många gånger förr på mina andra sajter, men det tar sån tid. Vi får se hur jag gör.

No responses yet

Lämna ett svar