Kvällens skiss #17 och sockerberoende

Kvällens skiss #17 och sockerberoende

Det här är vad engelsmännen kallar ”doodling” i ordets rätta bemärkelse. Du vet, när man sätter pennan mot pappret utan minsta aning om vad det ska bli i slutänden. Och så sitter man och kladdar på måfå medan man pratar i telefon eller tittar på någon TV-serie och efter nån timme så har något dykt upp på pappret, nästan utan att man märkt det. Precis så kom den här skissen till och det var avslappnade och meditativt så även om den inte direkt blev ett konstverk, så gjorde den nytta.

Jag använde akrylmarkers och pastellpennor på grått papper.

Jag behöver hålla mig sysselsatt just nu för jag detoxar och försöker få bort allt socker i mitt liv, och inte förrän jag lade av så insåg jag att jag antagligen är sockerberoende. Det har bara gått en vecka och jistanes vad tufft det är! Socker och sötsaker är det enda jag kan tänka på just nu och det är som att jag blivit besatt! Jag drömmer om sötsura Ahlgrens bilar och turkisk peppar om nätterna. Det är rentav löjligt hur mycket tid jag tänker på godis just nu, men jag tänker inte ge vika.
Jag vet att jag kan göra det för jag lyckades med det för många år sedan och höll mig sockerfri i flera år tills jag blev gravid. Sockret ska inte vinna! 😀

No responses yet

Lämna ett svar