Kvällens skiss #17 – Lustiga huset

Kvällens skiss #17 – Lustiga huset

Jag är svårt förtjust i mina alkoholmarkers och jag tenderar att använda dem till illustrationer som ser ut som de hör hemma i barnböcker. Jag försökte faktiskt rita något mer ”vuxet” med dem, men än så länge är jag inte tillräckligt duktigt för att få till det så som jag vill.

Touch alkoholmarkers och fineliners

Sötsuget ger inte med sig och emellanåt tror jag att jag ska bli tokig och går omkring som PacMan i köket i jakt på något som skulle kunna utgöra substitut för en näve Polly. Det bästa jag kunde uppbåda var en övermogen banan. Suck! Jag önskar jag visste hur länge man kan räkna med abstinens? Kommer det ta flera veckor till?
För att slippa tänka på eländet håller jag mig fullt sysselsatt med tecknande, förkultivering och online-shopping. Det har gått så långt att jag börjar ana att personalen på Penstore, Ellos, Runåbergs Fröer och IKEA kommer tro att de har göra med någon som helt tappat kompassvattnet. Och det kanske jag har, men som man säger ”dårar är ju lyckligt ovetandes”. 😀
Nä, nu måste jag hitta på nåt annat att göra innan jag fått ett psykbryt och börjar halsa ketchup för att få i mig socker…

Ha en skön helg!

No responses yet

Lämna ett svar