Tre små målningar – I svampskogen

Tre små målningar – I svampskogen

De här tre småttingarna blev klara ikväll. De är 20 x 20 cm stora och är tänkta att hänga tillsammans.
Akryl på canvas.

Sådana här små målningar är kul att jobba med eftersom man blir färdig ganska snabbt och det är bra för mitt belöningssystem. Att se ett färdigt resultat och/eller kunna bocka av något på en lista ger mig alltid en tillfredställande känsla.
Mot slutet av varje vecka brukar jag summera saker jag gjort klart och saker jag lärt mig. På jobbet lär jag mig nya saker hela tiden och blir aldrig fullärd, och det betyder också att jag aldrig hinner tröttna för det finns alltid saker att dyka in i. En bra vecka för mig är om jag kan räkna upp några saker som jag gjort klart och minst tre saker som jag lärt mig och inte kände till förra veckan.
Stay curious!

No responses yet

Lämna ett svar