Oavslutat projekt #2 – Skräcksajten som aldrig hände

Oavslutat projekt #2 – Skräcksajten som aldrig hände

Okej, jag har hittat mer mög i arkivet. De här bilderna (och fler som är så usla att jag inte ens törs visa dem) är ritade på digitala ritbrädet och var tänkta till en interaktiv webbplats. Min tanke var att ge besökaren en ”peka och klicka”-upplevelse (ungefär som ett spel) med inslag av skräckfilm.

Som systemutvecklare och UX designer kan man ju kosta på sig att experimentera lite. En del element skulle vara klickbara för att komma vidare i storyn och del skulle bara ha en effekt, som t ex att tända ljusen i en ljusstake.


När jag kollade den gamla källkoden jag skrivit för sajten så är det hög skämskudde-varning. Hade jag dagens yrkeserfarenhet och varit chef åt mig själv, på den tiden, så hade jag gett mig själv sparken.
Ur arkivet, från skammens år 2014.

No responses yet

Lämna ett svar