Kvällens skiss #65: Blomstergränden

Kvällens skiss #65: Blomstergränden

Igår kväll blev jag klar med ytterligare en bakgrundsillustration. Jag använde 300-gramspapper och Winsor & Newtons akvarellfärger samt fineliners från Micron. Det gick åt ganska många lager med maskeringsvätska och jag fullkomligt älskar det här märket. Så himla lätt att jobba med och inte minst att få bort. När maskeringen suttit på pappret i några dagar burkar det bli allt svårare att få bort den, men med den här är det lekande lätt.

Karaktärerna till illustrationen målar jag separat och monterar in digitalt.

Den här bilden var kul att jobba med och jag börjar bli snabbare och lite mer självsäker kring akvarellteknik, även om jag givetvis har mycket kvar att finslipa och jobba vidare med.
Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad! 🙂

No responses yet

Lämna ett svar