Kvällens skiss #49 – Räv

Kvällens skiss #49 – Räv

Det blev ett varv med alkohol-tuschpennorna idag och resultatet blev en räv. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om skissen, det är något skevt med perspektivet i mina ögon. Jag har alltid fascinerats av rävar och deras eleganta och smidiga rörelser. Deras slanka kroppar och luriga ögon ger dem ett mystiskt och lockande utseende.

Som konstnär har jag alltid varit lockad av naturen som motiv och det finns något särskilt med rävar som fångar mitt intresse. Kanske är det deras förmåga att anpassa sig till olika miljöer eller deras intelligens som gör dem så fascinerande.

Ett tag hade jag nästan utvecklat en besatthet i att måla rävar med akrylfärger, men nu var det länge sen och det märks att jag lagt av mig. Kanske är det dags att återuppta mitt intresse och ge mig ut i naturen för att studera och måla rävar igen.

Så, även om jag inte är helt nöjd med min senaste skiss, är jag glad att jag tog mig tid att försöka fånga deras unika karaktärsdrag på papperet.

No responses yet

Lämna ett svar