Kvällens skiss #48 – Fiske

Kvällens skiss #48 – Fiske

Kvällens skiss kallar jag kort och gott ”Fiske”. Jag använde mina polychromos-pennor och ett nyinköpt ritpapper. Pappret, trots att det var märkt som ”smooth”, visade sig ha en viss textur som inte riktigt tillät färger bli jämna och felfria. Det är alltid en utmaning att bemästra nya material och jag har inget emot att experimentera för att uppnå bästa möjliga resultat.

Det sägs att konsten inte är perfektion, utan uttryck för känslor och kreativitet. Men som konstnär strävar jag alltid efter att förbättra mina tekniker och utforska nya material. Jag har ägnat tid åt att studera andra konstnärers skisser och teckningar, som också använder polychromos-pennor, och jag har lagt märke till att de lyckas uppnå en jämnhet och djup i sina färger. Det inspirerar mig att experimentera med olika ritpapper för att hitta en yta som kan förstärka och komplettera mitt eget arbete.

Även om vissa resultat kanske inte blir precis som jag hade tänkt mig, är det alltid en möjlighet att lära mig och utvecklas.

No responses yet

Lämna ett svar