Kvällens skiss #21 – fyren

Kvällens skiss #21 – fyren

Det blev en ganska snabb skiss den här gången, mest för att jag behövde testa en del teknik med alkoholpennor. Jag gör ofta teknik-skisser om jag vet att jag behöver förbättra hur jag tecknar t ex skuggor, moln, reflektioner eller andra detaljer. I det här fallet behövde jag testa att lägga vissa detaljer utan konturer, samtidigt som jag har konturer i andra delar av bilden. Den här gjorde jag igår kväll.

Jag stör mig på att pappret blöder. Jag hittade faktiskt ett annat papper som inte blöder fullt så mycket, men varje ark är så tunt att det känns som att kvaliteten saknas i andra avseenden.
Nu när jag sitter här och skriver är klockan runt fyra på morgonen och jag kunde inte somna om, så jag ska ta ett par timmar vid staffliet innan det är dags att kicka igång min arbetsdag.
Skönt att det är fredag!

No responses yet

Lämna ett svar