Kvällens skiss #18 – Husbåten

Kvällens skiss #18 – Husbåten

Kvällens skiss blev en liten husbåt med en kapten som jag ännu inte döpt men som jag skulle vilja utveckla och använda i en större kontext. Jag använde alkoholmarkers och akrylmarkers och ritade på ett speciellt marker-block.

Husbåt och dess kapten

Detta block utges för att inte blöda färger, d v s att färgen stannar där man lägger den.
Detta är en sanning med modifikation. Det här pappret blöder lika mycket som vanligt ritpapper, så vilseledande marknadsföring med andra ord. Om du letar efter ett block som absolut inte blöder så ska du inte köpa detta.

Jag kommer fortsätta gräva i djungeln av konstnärsmaterial tills jag hittar det jag tycker fungerar bra. Om/när jag hittar bra material så tipsar jag om det, men jag tycker det är minst lika viktigt att avråda från produkter som inte håller måttet. Det här är en sådan produkt.
Dock ska tilläggas att jag använt andra block och papper från Canson, till teckning med akryl och fineliners samt blyerts och de blocken har fungerat bra. Det är just marker-blocket som är skräp.

Ha nu en skön kväll!

No responses yet

Lämna ett svar