Minnen…

Minnen…

Jag städade i bokhyllorna och hittade inte mindre än två portföljer med teckningar och akvareller och faktiskt även akrylmålningar på speciellt papper. Jag hade nästan glömt att jag hade målat/tecknat dessa. Jag har inte daterat dem men jag tror jag gjorde dem runt 2014-2016 och jag minns särskilt en period då jag målade ugglor i dussintal. Det var på den tiden jag sålde mina målningar och ständigt packade och emballerade målningar. Mitt hem såg ut som en kombinerad ateljé och postkontor. 😀

Just ugglor var otroligt populärt då och det var det motiv som sålde mest. Hade jag varit smart hade jag låtit gör avtryck och sålt dem som affischer/posters men jag sålde faktiskt mina original, vilket jag nästan ångrar. En del av dem var jag faktiskt supernöjd med, och det säger en del eftersom jag är väldigt kritisk till mitt eget målande.
Här är några ugglor från den perioden:

Jag kanske gör fler djupdykningar i gamla portföljer och skriver mer om kreativa minnen. Det är inte bara bilderna som är memorabilia, utan jag kommer även ihåg sinnesstämningar och musik från när jag satt och målade dessa. En mysig resa i tankarna……………..

Ha en fin dag!

Comments are closed