Kvällens skiss #50 – Knasiga hus

Kvällens skiss #50 – Knasiga hus

Jag blev inspirerad av illustratören Mike Jackson. Hans fantastiska målningar och videos har verkligen gett min kreativitet en energi-boost. Jag bestämde mig för att utmana mig själv genom att försöka efterlikna hans unika och personliga stil. Och även om jag är medveten om att mitt första försök kanske inte når upp till Mikes nivå, är jag ändå ganska nöjd med resultatet.

Färgvalet i min imitation är något som jag uppskattar. Jag har experimenterat med olika nyanser och toner för att fånga den samma visuella kraft som Mike har i sina verk. Det är spännande att se hur färger kan påverka känslan och stämningen i en illustration.

Det är alltid viktigt att erkänna och hylla de konstnärer som inspirerar oss och hjälper oss att växa som kreativa individer. För mig är Mike Jackson verkligen en sådan konstnär. Hans arbete har motiverat mig att fortsätta utforska min egen stil och att sträva efter att bli en bättre konstnär.

No responses yet

Lämna ett svar