Kvällens skiss #13: Bakey’s

Kvällens skiss #13: Bakey’s

Kvällens skiss är gjord med pastell-pennor (Faber-Castell) och jag ville rita en skev byggnad och skippa raka linjer helt. Jag hittade en stor rulle med rit-papper som jag glömt att jag hade. Pappret är perfekt för den här typen av teckningar därför att det är helt slätt så det underlättar laveringen.

Jag försökte städa mitt skrivbord och stuva undan det tecknings- och målatermaterial jag inte använder dagligen. Oljefärgerna, airbrush, fluid paints, oljepasteller, kolkritor osv fick åka in i ett skåp. När jag sorterade vad jag använder nästan varje dag så insåg jag att det är en hel del saker.

Än så länge har jag inget vettigt system för att ställa undan alltihop snyggt och jag vill inte packa undan allt för det tar sån himla tid att rota fram allt jag behöver för en teckning eller målning, vilket skulle resultera i att jag förmodligen inte skulle måla eller rita så ofta som jag gör.
Således får mitt hem fortsätta se ut som en vuxenlekstuga. Allt för konsten, right?

Comments are closed