Kvällen skiss #72 – högt hus

Kvällen skiss #72 – högt hus

Ikväll blev jag klar med en illustration som jag kommer montera in digitalt i en annan bild. Jag använde Touch alkoholmarkers och fineliners. Pappret har jag fått gratis från jobbet och är egentligen avsett för att trycka sjökort på, men det är helt suveränt för att teckna med alkoholtusch.
Jag tycker det är väldigt trevligt att rita sådana här bilder, med knasiga och lite naivistiska hus. Jag ville skapa en känsla av lekfullhet och lätthet och jag tycker jag lyckades hyfsat med det.

Jag började med konturerna med Micron fineliners och därefter lade jag skuggorna.

Och slutligen lade jag färgerna och fyllde på med fler detaljer som sprickor i fasaden och ådring i träet.

Bilden är ganska stor, A3 ungefär, men ändå tog den bara ett par timmar att rita.

No responses yet

Lämna ett svar