Illustrationer ur arkivet – Oavslutat projekt #1

Illustrationer ur arkivet – Oavslutat projekt #1

Idag hittade jag ett helt gäng med digitala illustrationer som jag av någon anledning aldrig gjorde färdigt. Jag minns att de var tänka till en grafisk novell som hade lite serietidnings-upplägg fast med textrutor för själva storyn. Jag tror jag gjorde dem för 7-8 år sedan, på det första digitala ritbordet jag ägde och jag var inte särskilt skickligt på att hantera det. Tydligen hade jag ingen känsla för perspektiv och proportioner heller.
Jag undrar hur bilderna skulle ut om jag gjorde dem idag, nu när jag har fått åtskilligt mer träning med digitalpennan och har lärt en del av gamla misstag? Om andan faller på så kanske jag gör en ny version av den första bilden, för även om jag tycker den är taffligt gjord så gillar jag stämningen i just den bilden. Men man kan ju fråga sig hur ljusslingan kan lysa när den helt uppenbart inte är inkopplad till ett eluttag? Vavava!?!
En sån uppfinning skulle lösa världens alla dyra elräkningar.

Det är riktigt kul att gå igenom gamla hårddiskar och se vad jag hittat på förr om åren och sen glömt bort. Jag hade helt förträngt det här enbarmliga projektet. Jag hittade även texterna och de var i och för sig okej, men långt ifrån något som skulle antas av något förlag. Ja jösses, jag erkänner att jag tills för 5 år sedan var ”Queen of unfinished projects” så det finns mycket skit i arkiven att ta fram och skratta åt.

No responses yet

Lämna ett svar