Concept art till barnboken: Köket

Concept art till barnboken: Köket

Jag har suttit vid det digitala ritbrädet igen. Alltså jag vet inte hur många varianter på kök som jag tagit fram nu. Själva stilen på tecknandet tog en evig tid att få till. Här är några stilar som jag ratade och inte ville fortsätta med.

Till slut hittade jag stilen jag sökt och ni såg lite av den i inlägget om verkstaden. Så stilen har jag redan bestämt mig för men sen är det ju layouten på det gamla köket som är kruxet. Jag har testat med olika färger på köksluckorna och olika stilar på spisar, fönster och möbler och jag har svår beslutsångest.

Jag tror jag får släppa köket ett tag och sova på saken. Jag brukar få de bästa idéerna mitt i natten eller när jag drömmer. Kommentera gärna vilket kök du gillar bäst, det skulle jag verkligen uppskatta! 🙂

No responses yet

Lämna ett svar