Akvarellkludderi #2

Akvarellkludderi #2

Idag åkte målarlådan fram igen. Kvällens målning är inspirerad av en asiatisk målare som jag såg på Pinterest, men glömt namnet på. Dumt nog glömde jag att spara bilden som en pin så nu hittar jag den inte igen.
Min målning blev inte särskilt lik den målning jag hämtade inspiration ifrån, men det var heller inte syftet. Det var mest färgkombinationerna jag ville efterlikna och det lyckades jag hyfsat med.

Jag gillar verkligen att måla akvareller men jag känner inte att jag är tillräckligt bra, så jag funderar på att anmäla mig till en kurs för att förbättra min teknik. Problemet är bara att hitta en kurs där läraren verkligen klarar att lära mig det jag är ute efter.
Jag har gått ett par målarkurser tidigare där jag blivit grymt besviken eftersom lärarna/handledarna inte var särskilt duktiga och jag tyckte till och med att jag målade bättre än dem. Dessa kurser var dock inte i akvarell utan i olja och akryl.

Jag får se om jag hittar någon lämplig kurs eller om jag bara ska fortsätta leta inspiration på nätet och kolla tutorials online. 🙂

Ha en skön kväll!

Comments are closed